Tijdelijke Vertraging 30/1 - 20/2

Beste gewaardeerde klant,
We willen je hartelijk bedanken voor je geduld en begrip in deze periode van onvoorziene vertragingen bij de verzending van je bestelling. We begrijpen dat je mogelijk teleurgesteld bent en we willen je verzekeren dat we er alles aan doen om dit recht te zetten.Om transparantie te bieden, willen we graag de situatie uitleggen. We hebben onlangs een overstap gemaakt naar een nieuwe leverancier om onze producten nog beter en efficiënter aan te kunnen bieden aan onze gewaardeerde klanten, zoals jij. Helaas heeft deze overgang enige onvoorziene uitdagingen met zich meegebracht, met name in de verwerkingstijd van bestellingen.

Door de samenvoeging van de hoeveelheid bestellingen met de overgang naar de nieuwe leverancier, hebben we een aanzienlijke toename gezien in het aantal bestellingen dat verwerkt moet worden. Dit heeft ons proces enigszins vertraagd, waardoor we niet de snelle service konden bieden die je van ons gewend bent.

We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We willen echter benadrukken dat we er alles aan doen om de vertragingen zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat je je bestelling spoedig ontvangt.

Als blijk van onze waardering voor je geduld en begrip, willen we je graag een speciale aanbieding doen. Deze code geeft 20% korting en is geldig met alle acties. Moet u toevallig al een update gehad hebben via de mail is deze nog steeds geldig. BIGSALE20

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We waarderen je als klant en streven ernaar om je de best mogelijke service te bieden.

Met vriendelijke groet,

Bazelaar